Következő

Scirocco Klub Találkozók

 

2019-es Scirocco találkozók
és ajánlott események

 

Találkozó 2k19. Ősz
2019 október 5.

 


Sziasztok Sciroccosok!


Ezúton meghívunk Benneteket a 80. Scirocco találkozóra!


A tervezett menetrend:
10:00 Gyülekező a szokott időben, de még mindig NEM a szokott helyen!
Mivel a Bp-i az 56-osok Terét ( a volt Felvonulási Tér ) feltúrták, ezért a helyszín ezúttal a régi Közlekedés Múzeum parkolója lesz! A Hermina út – Zichy Mihály utca találkozásánál levő ingyenes parkolóban találkozunk ( Konrad Adenauer út ).
11:30 Indul a konvoj a Hungexpo 6-os kapujához.
12:00 körül érkezünk a Totalcar 28.- ik Parkoló Parádé rendezvényére ( 18:00 óráig ).


„Az őszi és egyben az utolsó közös parkolásunk, mielőtt hosszú téli álomra vonul a rendezvény. Szóval gyere ki, ha félsz, hogy hiányod lenne tavaszig.”

Helyszín: Budapest, 1101 Albertirsai út 10, ( Hungexpo ), behajtás autóval az VI-os, gyalog a 3-as kapun.

A rendezvényen előre megváltott vagy a helyszínen vásárolt belépővel lehet részt venni. A jegy elővételben 2019.10.05. 11:30-ig 990 Ft/fő , a helyszínen váltva 1500 Ft/fő. A rendezvényre 14 éven aluli gyermekek ingyenesen, de nagykorú kísérővel léphetnek be. 14-16 év közötti gyermekek kísérő nélkül is ingyenesen léphetnek be.

Programok lesznek most is szép számmal, szóval, ha kisétáltad és dumáltad magad az autótengerben, sokféleképpen művelődhetsz. Kint lesz az Autódoki, a Spot Mobil Gumiszerviz is. Kis szerencsével Csikós Zsolt új könyvét is megvehetitek. A gyerekeket várja a Kalandozópark gokartparkja, a Szomjoltóság tűzoltós tematikájú programjai és arcfestés a Totalcar infosátra mellett.

A Becsületesnepper Racing beszámolója: az idei utolsó Parkoló Parádén kint lesz a Becsületesnepper.hu és a One More Round az addigra már a Nyirádi 24 órás rallyt megjárt Kúposztóval ( a viharvert rallyautót közelről is megnézhetitek), és talán egy meglepetésautóval is találkozhattok, amit megpróbálnak a helyszínen beindítani!

A Parkoló Parádén minden van, még szaunázhatsz is a SAUNATOGO.HU jóvoltából Őszi mobil-szauna nyílt nap a 28.PP-n!

Indiától Bamakóig, Japántól Alaszkáig - egy kis könnyed kikapcsolódás a rohanásban. Már-már hagyomány, hogy az őszi utolsó Parkoló Parádén Badár Sándor színész, humorista autós történeteivel szórakoztatja a látogatókat 13 órától! Az előadás a 3-as fogadóépületben lesz.

Az októberi PP-n pedig a BRFK Balesetmegelőzési standjánál kipróbálhatod a biztonságiöv-szimulátorban, milyen erők hatnak rád egy ütközésnél bekötött övvel!
És azért, hogy ha már megtörtént a baj, ne csak pingvinezz, a Vöröskereszt standján felfrissítheted elsősegély és újraélesztési tudásod!

A PP-re kutyák és egyéb háziállatok ingyenesen hozhatók, a látogató gazda felelősségére.

Aki drónfelvételeket kíván készíteni a területen, a helyszínre érvényes szabályok értelmében előzetes engedély birtokában teheti ( ezt a rendezveny@mail.totalcar.hu címen kérheti.).

Bővebb infó:
https://totalcar.hu/kozosseg/esemenyek/2019/09/14/parkolo_parade_28_01/?fbclid=IwAR3j9ArrK0Oc25wb3DVb0aBo6lKt7eWFBZ8Pb-9C0VrSCorDbWhAH4h2gNE

Szeretettel várunk Benneteket, a jó idő megrendelve!


Október 5. – miről nevezetes?

Forma-1
1969 – amerikai nagydíj, Watkins Glen - Győztes: Jochen Rindt (Lotus Ford)
1975 – amerikai nagydíj, Watkins Glen - Győztes: Niki Lauda (Ferrari)
1980 – amerikai nagydíj - Kelet, Watkins Glen - Győztes: Alan Jones (Williams Ford)
2014 – japán nagydíj, Suzuka Circuit - Győztes: Lewis Hamilton (Mercedes)

Még több október 5
https://hu.wikipedia.org/wiki/Okt%C3%B3ber_5.


Üdvw:
Magyar Scirocco Klub