Elmúlt

Scirocco Klub Találkozók

 

2014-es Scirocco találkozók
és ajánlott események

 

Nem Hivatalos Találkozó
2014 április 26.

 


Sziasztok!

Az MNHJR és a Premier Outlet Biatorbágy meghívóját szeretném közzétenni a Oldtimer Premier veteránjárműves találkozójának alkalmából:

„Kedves Tagjaink, Kedves Veterán-, Nosztalgia-, és Hobbijárművesek!

Köszöntünk a Magyarországi Bogarasok Klubja, a Mini Club Hungary és a Trabant-Wartburg Klub nevében!
Örömünkre szolgál, hogy vendégül láthatunk közös rendezvényünkön, az Oldtimer Premier – Tavaszi veteránjárműves találkozóján, ami 2014. április 26.-án szombaton 8.00 – 17.00 óra között kerül megrendezésre a biatorbágyi Premier Outlets Centerben!

Bízunk abban, hogy 2014-ben is nagy létszámban üdvözölhetjük a veterán, nosztalgia és hobbi járműveket szerető barátainkat, és mindazokat, akiket érdekel ez a világ, vagy csak egy kellemes családi programra vágynak ezen a reményeink szerint napfényes tavaszi vasárnapon!
Jó szórakozást, jó utat, biztos utat, és benzin kutat kívánva maradunk tisztelettel, a szervező klub-ok, és a Premier Outlets Center csapata!

MNHJR „


Mint ahogy a meghívóból is látszik, idén negyedik alkalommal is megrendezik az Oldtimer Premier-t, azt az autós találkozót, amelyen rengeteg old- és youngtimer árasztja majd el a biatorbágyi Premier Outlet Center parkolóját. Akit nem érdekelnek a régi járművek, azoknak is ajánl ideális családi programot a rendezvény. A Centerben található közel kilencven üzletben rendkívüli kedvezmények hívogatják majd a vásárolni vágyókat. A szervezők gondoltak a gyerekekre is: lesz ugrálóvár, az arcfestés és lufihajtogatás is. Az éhes Pocaknak pedig büfék sokasága, a nemzetek konyhái szerint. A programok ingyenesek ( kivéve persze a büfé és a vásárlási lehetőségeket ).

Klubszinten a tervünk a következő:
Mivel a program nem Hivatalos Scirocco Klub találkozó, ezért szervezet gyülekezés sincs. Mindenki egyénileg jöjjön, ha kis szerencsénk lesz, akkor parkolhatunk egymás mellé.
Különösebben továbbautózást sem tervezzük, hanem élvezzük a rendezvény programjait, illetve egy jót dumálunk, kajálunk.
Gyertek minél többen, kár lenne kihagyni! Mutassuk meg mi is magunkat!

Üdvw,
Magyar Scirocco Klub

Esemény helyszíne: itt látható.