Elmúlt

Scirocco Klub Találkozók

 

2013-as Scirocco találkozók
és ajánlott események

 

Nem Hivatalos Találkozó
2013 június 8.

 


Sziasztok!

A Totalcar és az Oldtimer Sokadalom szervezőgárdája névében meghívót kaptunk az idei veteránjárműves rendezvény alkalmából:


„Totalcar-Oldtimer Sokadalom: amit tudni kell...

Az iszonyatos szervezési nehézségek után végre definitív lett minden, így kérünk minden kedves résztvevőt- és látogatót, hogy figyelmesen olvassák el az alábbi pár sort.

A helyszín - végül - a Fővárosi Autópiac lett (Bp. XIX. kerület, Nagykőrösi út 162., a navigációs szoftverek rendre tévednek, érdemes odafigyelni! ), itt egy jól elkülönített részen találkozunk június 8-án (szombaton) 9:00-tól. Ez a gyülekezési pont.

Belépődíj nincs, büfé, napsütés, kulturált környezet van, semmi üvöltő zene.

A rendezvény hivatalosan 13:00-ig tart, fotósaink is addig állnak a fotópontokon és az Autópiac területét is addig birtokolhatjuk. Onnan indulnak majd az egyes fotópontok érintésével útnak a résztvevők. Az útvonaltervet (kinyomtatott, részletes itiner) a helyszínen kapják kézhez (ugyanis ez a találkozó, hűen a Sokadalom kezdeti eszméjéhez, egy mozgó rendezvény lesz). Ez tartalmazni fogja az egyes fotópontok helyét, illetve a javasolt érintési pontokat is.

Mivel aznap az Autópiac normál, nyitvatartási rend szerint üzemel, így szükség lesz egy regisztrációs lapra, melyet minden résztvevő - aki járművel óhajt bejönni - ki kell, hogy töltsön. Ez több szempontból is fontos. Először is ezzel garantáljuk az Autópiac felé, hogy annyi és olyan autók lépnek ki a kapun, amennyi és amilyenek bejöttek (gépjárművet adni-venni, alkatrészbörzét üzemeltetni az Autópiac engedélye nélkül tilos!), másrészt az egyes fotópontokon (3 db) készült profi fényképek katalogizálásához lesz rá szükségünk, mivel a rendezvényről egy nagyképes beszámoló is készül úgy a Totalcar, mint az angol nyelvű Totalcarmagazine.com részére.

A látogatók (a felvonulásban részt nem vevők) illetve azok, akik nem kívánnak megjelenni a fényképes beszámolóban 500 forintos parkolódíj ellenében az Autópiac területén egy elkülönített helyen parkolhatnak. Regisztrálni csak a young- illetve oldtimer korú járműveket fogjuk!

A kitöltött regisztrációs nyomtatványt nem kell sehol leadni, elég bemutatni az Autópiac főbejáratánál, majd a Totalcar turnébuszánál, ahol azonnal rögzítjük is az autó típusát és tulajdonosának nevét adatbázisunkban és hozzárendeljük az első fotóhoz. Regisztrációs lapot a helyszínen is osztunk, kollégánk a kapuban kérésre átad egyet, azzal be lehet lépni. A fotókat - természetesen - mindenki számára elérhetővé tesszük honlapjainkon, ahonnan nagy méretben letölthetőek lesznek.

Ugyanezt a lapot bemutatva a másik kapun lehet elhagyni az Autópiac területét (az eredetvizsga állomás melletti kijáratnál). Nem bonyolult, gyorsan megoldható és ha kellőképpen gördülékenyen csináljuk, akkor nem okoz fennakadást sem. ermészetesen enni-inni bőven van lehetőség a területen belül és minden egyéb infrastruktúra is a rendelkezésre áll úgy a résztvevők, mint a látogatók számára.

Reméljük, hogy a kezdeti nehézségek után egy remek és jó hangulatú szombat marad meg nekünk az idei Totalcar-Oldtimer Sokadalom emlékeként.

Baráti young- és odltimeres üdvözlettel!

A Totalcar és az Oldtimer Sokadalom szervezőgárdája”


Gyertek el minél többen, jó bulinak látszik!

Az esemény helyszíne: itt látható.

Üdvw,
Magyar Scirocco Klub