Elmúlt

Scirocco Klub Találkozók

 

2011-es Scirocco találkozók
és ajánlott események

 

Találkozó
2011 október 1.

 


Tájékozódási verseny

Ezúton meghívunk benneteket az idei tájékozódási versenysorozat negyedik fordulójára, amely egyúttal a soron következő Scirocco találkozó is egyben.

Gyülekező és rajthelyszín:
9.00 Budapest, XXI. II.Rákóczi Ferenc u. 191, a csepeli Tesco parkolója
9:15 rajtsorrend sorsolás
9:25 eligazítás, szabályismertetés
9:30 Rajt


Szabályok:
Itiner alapján, ismeretlen szintidő alatt teljesíteni a távot és a különböző feladatokat megoldani, minél kevesebb hibapont gyűjtésével. A pontozási rendszer megegyezik a tavalyival. Maga az itiner az indítási sorrend sorsolását követően kerül kiosztásra. A verseny kettő független szakaszból/etapból áll, mely megközelítőleg összességében 120-130km távot fog lefedni. Településneveket nem tüntetünk fel, csak útirányokat.
Mindenütt a KRESZ által előírt szabályokat be kell tartani (tehát a sebesség korlátokat is), bármilyen esetleges balesetért, kárért nem tudjuk vállalni a felelősséget.

Az első szakasz vége ismét egy vendéglátóhelyen lesz, ahol egy kicsit fel lehet frissülni (kávé, üdítő stb), de a meleg ebéd csak a második szakasz céljában vár (gazdag babgulyás).

A versenyen a nevezési díj befizetését követően lehet részt venni, mely minden versenyen egységes (előrefizetés esetén). Nevezés: 2000 Ft/autó/2fő, amiben benne van 2fő részére az ebéd ára. Ha egy autóban többen jönnétek, mint 2 fő, akkor +600Ft fejenként az ebéd ára.

A nevezéseket az alábbi klub számlára várjuk 2011. szeptember 28-ig:
Magyar Scirocco Klub
AXA Bank
17000019-11283539
A közleményben kérjük feltüntetni a nevet és hogy hány fő indul!

Helyszíni nevezés: 3000 Ft/autó/2fő, amiben az ebéd is benne van.

Szeretettel várunk minden klubtagot, Scirocco kedvelőt!

Üdvw,
Scirocco Klub