Elmúlt

Scirocco Klub Találkozók

 

2008-as Scirocco találkozók
és ajánlott események

 

XXXV. Scirocco Találkozó
2008. július 5-6.

 


*** FONTOS SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY ***

Megerősített info:
A nyári találkozó Agárdon lesz, a szokásos campingben. A hely elég nagy, sátorral el fogunk férni, de bungaló vagy faház már rég nincs a rock and roll buli miatt. Beszéltem a kempinggel, meg a másik esemény szervezőivel. Nem lesz gond, meg leszünk egymás mellett, sőt így lesz más program is a helyszínen, akit érdekel (Gárdonyban, a sport-beachen pedig bogár tali lesz).

FIGYELEM:
A hétvégi találkozó előzőleg közreadott árai nem érvényesek
, mivel a rock and roll party szervezői az egész campinget kibérelték, tehát ők szedik majd a belépőt, ami egységesen két napra (szombat, vasárnap) 3000 Ft lesz. A jegyár tartalmazza a koncertbelépőt, a strandbelépőt, a sátorozás díját és a camping közös helyiségeinek használatát.
Klubtagoknak 1000 Ft-ot hozzájárulást ad a Scirocco Club, tehát csak 2000Ft lesz fejenként.


Jó időről gondoskodtunk, nem lesz eső. :P


További info:
A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint tilos megállni pénteken este hat órától szombaton éjfélig az Andrássy út mindkét oldalán, valamint mindkét oldali szervizúton. Az '56-osok terén a Hősök tere és a Városliget között, valamint a Műcsarnok mögötti területen is tilos lesz megállni kocsival. A tiltott helyen parkoló autókat a rendőrség elszállítja az 56-ok terének a Damjanich és Ajtósi-Dürer sor közötti részére. Tehát az utóbbi terület szabad lesz, ott találkozunk, ha a szokásos helyünk elzárva lesz.


Majd lent megbeszéljük, de addig is felhívás: A miénk után 2 héttel lesz VW Depo party nógrádban (Bátorterenye). Csináltak egy beharangozót kluboknak és képkent mit tettek ki? Scirocco sorfal! (Esküszöm nem én mondtam nekik:)


Nézzétek meg a kiírást itt: Club verseny.


Szóval hajrá keménymag, csinálhatnánk ott egy jó kis standot magunknak!


Üdvw,
Scirocco Klub





Info 1: megközelités.

Info 2: programok.