Elmúlt

Scirocco Klub Találkozók

 

2017-es Scirocco találkozók
és ajánlott események

 

Első SCR. Roadshow
2017 Augusztus 18-20.

 


Tisztelt Scirocco Tulajdonosok!


Jó volt látni nagyon rég nem látott arcokat a nyári találkozón, és külön öröm volt nagyon messziről érkezett Rocco-st is köszönteni! Mivel az időpont és a helyszín egyeztetése sokszor problémás, ellenben szeretnénk lehetőség szerint mindenkivel - aki akar - találkozni, ezért terveztük, hogy a Scirocco Klub tető alá hozzon egy Roadshow-t...


Ezúton szeretnénk meghirdetni az Első Scirocco Roadshowt, melyet Rozgonyi Viktor és Korga László közös szervezésében hozunk létre. A célja az, hogy szeretett autóinkkal az ország különböző pontjaira ellátogassunk, és azt tegyük, amire eme remek jármű való, azaz vezessünk!
Az esemény fakultatív, aki akar, jön, vagy ha csak egy napra vagy csak bizonyos szakaszokon tud velünk tartani, úgy is megteheti.


A Tervezett menetrend:


A Roadshow 18-án pénteken indul. Gyülekező 10 órakor a Pest közeli Inárcson. Onnan tovább haladnák Gödöllő felé a hármason Gyöngyösig, majd rákanyarodunk a 24-esre Mátrafüredig. Kis autókázás a környékben szórakozva egy kicsit.
Este a szállás a Mátrafüredi Mátra Sástó Kempingben lesz.
https://matrakemping.hu/hu/
3232 Mátrafüred-Sástó, Farkas u. 4.
Telefon/Fax: +36/37/574-002
Telefon: 37/574-003, 37/374-025 (0-24)
Sátorban 2700 Ft/Fő +440 IFA
Motelszobában (4 fős) 3600 Ft/ Fő +440 IFA

Második nap ( szombat ) Sástóról vissza a 3-as útig, onnan a 33-ason Poroszlóig. Poroszlóról ( a Tisza tó körbe autózásával ) a Hortobágyi Nemzeti Parkon és a Tisza-hídon keresztül: Tiszafüred, Pusztadombháza, Tiszaszőlős, Tiszaderzs, Bánomszőlő után az esti szállásnak is helyt adó Abádszalókra érkezünk. Szállás egy kedves hölgy magánházában lesz. Van lehetőség sátrazni, a házban is van hely, sőt, még egy lakókocsi is fel lesz húzva a Sciroccos társaság részére a kertbe.
Vacsira kakaspörkölt készül, háziasan.

Vasárnap igény szerint fürdés a Tisza tóban, kirándulás a környéken, majd érzékeny búcsú után haza térés.

Ha szállást is szeretnél, azt kérlek jelezd, hogy előre foglalhassunk, és ne érjen meglepetés. Ha kérdésed van, Viktornál vagy Lászlónál felteheted az fb-n keresztül.

Várható időjárás.

Kötöttség nincs, jó utak, szuper kocsik, kellemes társaság adott!
Meglepetés a résztvevőknek készülőben. Sör lesz.

Mindenkit szeretettel várunk!


ÜdVW,
Magyar Scirocco Klub