Következő

Scirocco Klub Találkozók

 

2016-os Scirocco találkozók
és ajánlott események

 

Találkozó
2016 október 1.

 


Sziasztok Sciroccosok!

A Volkswagen Magyarország meghívta Klubunkat az alábbi rendezvényre, ezért a következő találkozónkat ( ami egyébként is a soron következő őszi találkozó ) a Hungaroringen tartjuk!

A program:

10:00 Gyülekező a szokott időben...

Kora reggel irány Mogyoród, a Hungaroring pálya! ;-) Nem tervezünk közös előtalálkozási pontot, mindenki jön, ahogy tud.
Fontos! Csak reggel 9 óráig engednek fel a parkolóba, ezért legyetek pontosak! Kapu nyitás reggel 7:30-kor.


„Volkswagen Találkozó 2016

2016. október 1-én újból Volkswagenek lepik el a Hungaroringet az idei márkatalálkozó keretében. Ötödik alkalommal gyűlnek össze a német márka kedvelői, a számtalan izgalmas hazai autó mellett gyári különlegességek, és rengeteg program várja az érdeklődőket.
Fantasztikus gépcsodák, autótörténeti különlegességek, tuning járművek és gyári állapotú old timerek várhatóak az idei Vw-találkozón, amit a márka hazai nagykereskedője rendez.

A rendezvénysorozat öt évvel ezelőtt Golf-találkozóként indult, ám az akkori sikernek köszönhetően a többi Vw típus rajongói is komoly érdeklődést mutattak az esemény iránt. Az érintett klubok és partnerek szervezésében több modell is csatlakozott a rendezvényhez.

A belépőjegy ezúttal 500 forintba kerül.

A nagyszínpad előtti Paddock rész az idén is a Golf-generációkról szól majd. Ide 300 járművet választ majd ki a neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri az előzetesen regisztrálók közül. A Golf tulajdonosoknak a regisztráció már 2016. augusztus 28-án lezárul!

Az együttműködő partnerek szervezésében azonban más modellek is összejövetelt tartanak a Hungaroringen. Amennyiben büszke Volkswagen-tulajként szeretnél köztük állni, regisztrálj a http://volkswagen-talalkozo.hu oldalon a megfelelő linkre kattintva 2016. augusztus 31-ig, hogy a te autód is ott legyen a Hungaroring sztárjai között!



Amennyiben te is szeretnél autóddal részt venni az eseményen, kérjük, regisztrálj és küldj egy email-t szeptember 15-ig ide (írjatok egy rendszámot és egy nevet).

A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet, így a Passat, Scirocco, Corrado, Jetta/Bora/Vento, Polo tulajdonosok egy-egy csokorban parkolnak, különböző helyszíneken.

A Klub parkolóba ( hallszákás parkoló ) reggel 9-ig lehet felhajtani, csak azoknak, akik ELŐRE regisztráltak és kaptak karszalagot!



Elhagyni a parkolót csak délután lehet és nem egyesével, hanem csoportosan.
A szervezők kérése, hogy mindenkinek aki jön a Ringre egy részvételi nyilatkozatot feltétlenül ki kell töltenie és belépéskor a klub vezetőjének át kell adnia. Ezt letöltheted innen.

A Transporterek és a Bogarak a Hippifaluban gyülekeznek, ahol az este során ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek.

Az idei Volkswagen-találkozóra szenzációs sztárvendégek érkeznek Wolfsburgból! Így 2016. október 1-én a Hungarorigen ott lesz a Nürburgring aktuális elsőkerék-hajtású körrekordere, a 310 lóerős Golf GTI Clubsport S; a 400 lóerős Golf GTE Sport és az 500 lóerős Golf Design Vision GTI! Te melyiket vinnéd el legszívesebben egy mért körre? A Volkswagen-találkozón ezúttal is bemutatkoznak az új modellek.
Különleges élményt ígér a Volkswagen Driving Experience csapatának bemutatója, akik a nap során többször látványos műsorral szórakoztatják a közönséget. Napközben számtalan gyermek és női programmal is készülnek a szervezők. Emellett vezetéstechnikai tréning, off-road élménytúra, gokart verseny, mini drift, csocsóbajnokság, közlekedési park, tűzijáték várja a látogatokat.

A Das WeltAuto a Használtautó.hu-val együttműködésben "használtautós börzét" szervez a helyszínen, ahol a márka szerelmesei kedvükre válogathatnak eladó sorban lévő Volkswagenek között. A piactérre regisztráció után lehet beállni, az értékesítésnek mindössze két feltétele van: kizárólag magánszemélyek árulhatnak, saját tulajdonukban lévő autót.

A Volkswagen-találkozók egyik csúcspontja a napot záró koncert. Járt már a Hungaroringen többek között a Hooligans, a Bëlga és Sub Bass Monster is. Örömmel jelenthetjük, hogy nemcsak a tavaly fergeteges bulit csapó Sub Bass Monster Official tér vissza, de idén először két fellépőnk lesz, így a délelőtt folyamán a Kowalsky meg a Vega is a rendezvény színpadára lép!



NYEREMÉNYAUTÓ! A hagyományoknak megfelelően az ötödik Vw-találkozón is lesz tombola, melynek összege 100 forint. A főnyereménye pedig egy kiváló állapotú, a Das WeltAuto Magyarország munkatársai által átvizsgált Golf V lesz. Ha szeretnéd megnyerni, gyere el és vásárolj tombolajegyet!



HIPPIFALU: Ismét a Hippifalu lesz a Volkswagen-találkozó legcoolabb helyszíne, ahol az egész napos programok után este végre lelazulhatsz. Innen lehet a legjobban látni a jubileumi tűzijátékot, itt ölel körbe a legszorosabban a fák lombjain úszó fényfestés, itt simogat leginkább a tábortűz melege, és itt a legegyszerűbb táncra perdülni a Hippi DJ ritmusaira. Ha kedvet kaptál, költözz be hozzánk egy napra, és maradj akár reggelig, hiszen a Hippifaluban az éjszaka soha nem ér véget!

Szeretnél fotót a saját Volkswagen Hot Wheels modelledről? 2016. október 1-én erre is lesz lehetőséged! Várunk a Hungaroringen, ahol a Volkswagen-találkozón beállhatsz az autóddal egy embermagasságú Hot Wheels dobozba, hogy felejthetetlen képeket készíts! Engedj a csábításnak és légy újra gyerek egy kicsit!


A korábbi találkozóink egyik legizgalmasabb és leglátványosabb része volt, amikor a Golfok és tulajdonosaik 25 autós csoportokba szervezve versenyeztek egymással a Hungaroringen. Szerettük volna, ha idén ezt az érzést bárki átélheti, ezért a találkozót megelőző pénteken (szeptember 30.), pályanapot rendezünk, aminek keretében a Volkswagen-tulajdonosok saját gépkocsijukkal versenyezhetnek majd a Hungaroring új aszfalt csíkján, ahol a profi pályabírók felügyelete alatt rendezett futamok során a márkatársak ellen néhány percre elfelejtheted a sebességkorlátozást. Ha szeretnéd kipróbálni magadat és az autódat, kattints a pályanap linkre, és regisztrálj!”

Mint ahogy tavaly is, lehetőség lesz felmenni a pályára. Versenyezni, előzni tilos.
16:15-kor tiszteletkörre megyünk, ezért 15:45-kor a kocsi mellett kell állni!

Élőállat a Hungaroring területére nem vihet be! Drón használata szigorúan tilos!

Megközelítés:
Bp. irányából autópályán:
A Hungaroring versenypálya az M3-as autópályán közelíthető meg. Az autópályát a jelzésnek megfelelően a 20. kilométerkőnél hagyja el, és a táblázásnak megfelelően a Hungaroring versenypálya Mogyoród községen keresztül érhető el.
Nyíregyháza felől autópályán:
A Hungaroring versenypálya az M3-as autópályán közelíthető meg. Az autópályát a jelzésnek megfelelően a 18. kilométerkőnél (a Hungaroring pihenőnél) kell elhagynia. A Hungaroring versenypálya táblákat követve kb. 3 kilométer után éri el a főbejáratot.
A 3-as autóút felől:
Kerepesnél a Szabadság útról a lámpás kereszteződésnél elfordulunk a Mogyoródi útra. Továbbhaladunk a Sólyom utca – Béke utca – József Attila utca – Vízi-park utca – Víztorony utca – Kerektó utca irányába, majd a 301-es utcából lesz a bejárat a parkolóba.

Főkapú, GPS koordináták:
N 47° 58.346' E 19° 24.246'

Térkép: itt.

A meghívást adjátok tovább, hogy minél többen lehessünk jelen a rendezvényen!

Várunk mindenkit, akár van sciroccod, akár nincs!

Üdvw:
Magyar Scirocco Klub