Elmúlt

Scirocco Klub Találkozók

 

2013-as Scirocco találkozók
és ajánlott események

 

Nem Hivatalos Találkozó
2013. április 27.

 


Sziasztok!

Az eddig is népszerű és nagy sikerű veterános rendezvényre hívunk meg benneteket, immáron harmadik alkalommal.
De előtte néhány FONTOS info:

2013-ban nem lesz Oldtimer Expo!
Sőt a szokásos Oldtimer Sokadalom is megváltozik, az ember azért tervez, hogy utána az élet sokszor felülírjon mindent. Ezúttal talán még időben ahhoz, hogy a Totalcar Sokadalom címen meghirdetett rendezvény színhelyének módosítását az összes érdeklődő megtudja. A korábban meghirdetett Népstadion helyett egy csapásra szükség lett egy másik helyszínre, amely a Fővárosi Autópiac (Budapest XIX. kerület, Nagykőrösi út 162) lett. Az időpont is változik, április 27-e helyett, többször módosítva végül június 8-a (szombat) lesz.


A veterán szezon nyitása tehát a klasszikussá vált rendezvény, az Oldtimer Sokadalom korábbi területén kezdődik, azaz:
Veterán járművek találkozója a Premier Outlets Centerben:
Biatorbágy, Budaörsi út 4 (M1-16 km, Budapark kijárat)
2013. április 27., szombat 8-17 óráig

A bevásárlóközpont és üzletei az elmúlt években megszerették az Oldtimer Sokadalom részvevőit, és idén ismét teljes erőbedobással készülnek, hogy egy profi programmal és háttérrel fogadják a részvevőket.
Gyere el, gyönyörködj a veterán autókban, motorokban, és szurkolj a kedvenceidnek a versenyeken Kőváry Barna műsorvezetővel! Hozd el veterán járműved, és nyerd meg díjakat a napi négy vetélkedőn. Eredményhirdetések 12, 13, 14, és 15 órakor. A rendezvény ideje alatt a kicsiket lufihajtogatással, ugrálóvárral és arcfestéssel, a nagyokat darts-szal várják. A programváltozás jogát a szervezők fenntartják. Érdemes lesz ellátogatni a Premierbe!


Üdvw,
Magyar Scirocco Klub